text.skipToContent text.skipToNavigation
Declaration Image

Over ons

WAAROM HILL’S DIERENVOEDING?

Bij Hill’s begrijpen we de bijzondere band tussen u en uw hond of kat. Dat is precies de reden waarom we ons volop inspannen om u de best mogelijke voedingszorg te bieden om deze band goed en gezond te helpen houden.

Gedreven door innovatie zorgen wij voor de allerbeste ingrediënten en een optimale balans aan voedingsstoffen in onze voeding, die passen bij de leeftijd, (ras)grootte en fysieke conditie van uw huisdier. Misschien kiezen veel dierenartsen en dierenartsassistenten voor hun eigen huisdieren daarom wel voor de diervoeding van Hill's.

Het is onze missie om de speciale band tussen mensen en dieren te verrijken en te verlengen.

FILOSOFIE

Wij geloven dat alle dieren – van uw huisdier tot de gezelschapsdieren waar we als veterinaire professionals voor zorgen – gedurende hun hele leven liefde en zorg verdienen. Daarom zijn we trots op het feit dat onze dierenvoeding een verschil kan maken in het leven van uw huisdier. Wij geven u ons woord dat wij toegewijd zijn aan het welzijn van alle dieren.

Lees meer over onze passie voor dierenwelzijn.

 

Declaration Image

ONZE LIEFDE VOOR HUISDIEREN

Bij Hill's houden we van alle huisdieren. Daarom steunen we het werk van liefdadigheidsorganisaties en dierenasielen en helpen we zo ieder jaar bijna 1 miljoen honden en katten over de hele wereld. In België ondersteunen we een aantal lokale asielen en pleeggezinnen. Doordat de huisdieren in het asiel betere dierenvoeding krijgen zijn ze gelukkiger en gezonder wanneer ze naar hun nieuwe gezin gaan en kunnen ze zich eenmaal daar beter aanpassen. Zo helpt Hill’s honden en katten in Belgische asielen een nieuw thuis te vinden.

Declaration Image