text.skipToContent text.skipToNavigation

Version:1 April 2023

 

Veel gestelde vragen Mijn Hill's Voer

Wat is Mijn Hill’s Voer?

Mijn Hill’s Voer is een speciaal voedingsprogramma voor de huisdieren van veterinaire professionals. Hierin kunnen geregistreerde deelnemers een een refund/korting krijgen op hun aankopen van Hill’s voer en kunnen zij zelf de kwaliteit en effectiviteit van Hill's ervaren.

De korting op aankoop van de Hill’s voeding is alleen voor de eigen huisdieren van de deelnemer (maximaal 2 huisdieren per deelnemer) en wordt direct op de bankrekening van de deelnemer gestort.

De korting is een vastgesteld bedrag dat afhankelijk is van merk, species (hond/kat) en zak grootte. Onderstaande tabel geeft aan welke refund/korting u krijgt per merk/species/formaat.

Hond

Kat

 

Prescription Diet

Vet Essentials & Science Plan

 

Prescription Diet

Vet Essentials & Science Plan

80-90g

NA

0.7€

80/82/85g

0.7€

0.7€

156 gr a/d

1,60€

NA

156 gr a/d

1,60 €

NA

156 gr other (stew)

1,10€

NA

156 gr other

1,20 €

NA

350-370 gr Natvoer

1,85€

1,70€

Multipack maaltijdzakjes

NA

8,00 €

800 gr.

NA

3,50 €

300-400 gr

4,20 €

2,80€

1kg

7,00€

NA

1.5kg

12,00€

11,00€

1,5-2,5 kg

9,50€

9,50€

2,5kg

NA

16,00 €

3kg

17,00€

12,50€

3kg-3,5kg

18,00€

17,00€

4kg+(5kg)

19,50 €

NA

NA

NA

NA

6-7 kg

27,00 €

21,00 €

6-7 kg

33,00 €

30,00 €

8-10 kg

33,00 €

31,00 €

8-10 kg

37,00 €

35,00 €

12-13kg

37,00 €

32,00 €

12-15 kg

49,00€

45,00 €

16kg

45,00€

NA

   

VE 14-18kgs only

NA

35,00€

   

Hill’s Treats: 3,00 €


Wie kan er mee doen aan Mijn Hill’s Voer?

Het Mijn Hill’s Voer programma staat open voor veterinaire professionals, die werkzaam zijn in dierenartspraktijken die zich voornamelijk richten op de behandeling en verzorging van kleine huisdieren én die Hill’s klant zijn. Het programma wordt exclusief aangeboden via de Hill's vertegenwoordiger.

 

 

Hoe werkt het programma?

De eerste stap om deelnemer te worden van Mijn Hill’s Voer is om uzelf te registreren op onze speciale website www.Hills4You.com/BE.

Hier registreert u zichzelf met de gegevens van de praktijk waar u werkzaam bent, een aantal persoonlijke gegevens (bijv. naam, functie in praktijk), met welke 2 huisdieren u wilt deelnemen en informatie om de refund uit te betalen.

De registratie wordt vervolgens gecheckt door Hill’s, volledig gemaakt en goedgekeurd.

Hierna kunt u op onze website aangeven welke producten u voor uw huisdier wilt kopen. U ziet hier ook meteen welke korting u op uw aankopen krijgt.

Als u aangegeven heeft op Mijn Hill’s Voer welke producten u wilt kopen voor uw huisdieren, koopt en betaalt u deze Hill’s producten bij de dierenartspraktijk waar u werkzaam bent. Voor deze aankopen ontvangt u een factuur van de praktijk. Deze factuur kunt u heel simpel op www.Hills4You.com/BE uploaden en koppelen aan uw bestelling. Zodra de factuur ontvangen is, wordt deze gecheckt (zijn de juiste producten gekocht, klopt naam praktijk, etc.). Upload uw factuur/betalingsbewijs binnen 8 weken na het indienen van uw aanvraag op de website.

Na goedkeuring wordt het refundbedrag binnen 2-5 werkdagen op uw bankrekening overgemaakt.

Dus, binnen 4 simpele stappen krijgt u korting op uw Hill’s aankopen:

1) Registreer op www.Hills4You.com/BE

2) Geef aan (‘bestel’) op de website welke producten u wilt kopen voor uw huisdier(en)

3) Koop en betaal de Hill’s producten bij de praktijk waar u werkzaam bent

4) Upload de factuur van de aankoop op www.Hills4You.com/BE

 

Met hoeveel dieren mag ik meedoen aan Mijn Hill’s Voer?

U kunt met maximaal 2 huisdieren meedoen aan Mijn Hill’s Voer. Bij de registratie kunnen er meer huisdieren opgeven worden, maar er kan bij maximum 2 huisdieren aangeven worden of ze participeren.

 

Hoeveel budget heb ik?

Uitgangspunt is de gemiddelde hoeveelheid voer die een hond of kat nodig heeft per jaar.

Bijvoorbeeld: een gezonde kat van 5 kg heeft tussen de 55-80 gram voer (Science Plan Feline Adult Optimal Care) nodig per dag. Per jaar is dat dus maximaal 29,2 kg.

Zo zijn voor zowel kat als hond (rekening houdend met hond grootte) de benodigde hoeveelheid voer berekend.

De benodigde jaar hoeveelheid voer per hond/kat is verdeeld over 2 jaar helften. Mocht u in dit half jaar de limiet bereiken, dan kunt u op dat moment geen Hill’s producten meer bestellen waarover u korting krijgt.

 

Hoe krijg ik de korting?

Op www.Hills4You.com/BE geeft u aan welke producten u gaat kopen bij u in de dierenartspraktijk. Bij de bestelling ziet u meteen welk bedrag aan korting u krijgt. U koopt en betaalt de Hill’s producten in uw eigen dierenartspraktijk. De factuur uploadt u op www.Hills4You.com/BE. Nadat u de factuur geupload heeft, wordt deze gecontroleerd en wordt het kortingsbedrag binnen 2-5 werkdagen op uw eigen bankrekeningnummer gestort.

 

Hoe kan ik gegevens wijzigen?

Als u ingelogd bent, ziet u bovenaan het kopje “Mijn Account” staan. Als u hierop klikt, krijgt u een submenu; hierin kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen. Tevens kunt u hierin ook huisdieren toevoegen en verwijderen of aangeven welke twee huisdieren deelnemen aan het voedingsprogramma. Vergeet niet om na het wijzigen van uw gegevens onderaan op de button “Opslaan” te klikken! Uw gewijzigde gegevens zijn dan opgeslagen en weer actueel.

 

Kan ik ook Hill’s voer bestellen voor anderen?

Helaas is dit niet mogelijk. Het Mijn Hill’s Voer programma is uitsluitend bedoeld voor de eigen huisdieren van de veterinaire professional.

 

Wat te doen bij overlijden huisdier?

Uiteraard hopen we dat voeden met Hill’s het leven van uw huisdier verlengt. Desondanks kan het voorkomen dat uw huisdier overlijdt. U kunt dan in uw Account het huisdier “Deactiveren”. Uw huisdier staat dan nog wel in het systeem, maar staat niet meer geregistreerd als deelnemer aan het kortingsprogramma.

 

Ik verander van werkgever. Wat dan?

Niet alle dierenartspraktijken kunnen deelnemen aan Hills4You.com/BE. Check daarom eerst bij de Hill's vertegenwoordiger of uw nieuwe werkgever deelneemt aan dit programma. Doet jouw werknemer mee aan het programma? Neem dan contact op met Hill’s om de gegevens van je werknemer aan te laten passen. 

Is uw nieuwe werkgever geen dierenartspraktijk, of geen deelnemende dierenartspraktijk? Dan stopt helaas uw deelname aan Mijn Hill’s Voer.

 

Ik kan mijn factuur niet uploaden. Wat Nu?

Check eerst of uw bestand het juiste formaat heeft (pdf) of dat het bestand niet groter is dan 5Mb. Controleer of de juiste stappen zijn gevolgd.

1) Voor pc’s en laptops: sleep uw factuur als pdf-bestand in het scherm, of klik op ‘upload factuur’ om door uw pdf bestanden te bladeren.

Voor mobiel en tablets: voeg uw bestand toe vanuit Icloud of als foto van de factuur.

2) Klik op de button ’factuur indienen’ om het proces af te ronden.

Mocht het uploaden van de factuur desondanks niet gelukt zijn, neem dan contact op via hills4you_be@hillspet.com

 

Moet ik belasting betalen over de korting?

Hills4You.com/BE is een speciaal programma om de veterinaire professional in staat te stellen om de kwaliteit en effectiviteit van Hill's voeding zelf te ervaren en zodoende tot een betere aanbeveling te komen. Hierdoor hoeft er geen belasting betaalt te worden over het genoten voordeel. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele fiscale gevolgen van Mijn Hill’s Voer.

 

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres en welke gevolgen heeft dat?

Neem contact op met Hill’s om uw e-mailadres te wijzigen. 

 

Maakt het uit tegen welke prijs ik de Hill's producten koop in mijn eigen praktijk?

De korting die u krijgt op de aangekochte Hill’s producten, staat geheel los van de prijs waarvoor u het Hill’s product in uw eigen dierenartspraktijk koopt. Uw voordeel kan dus nóg groter zijn als uw dierenartspraktijk ook nog een speciale inkoopregeling heeft voor de eigen medewerkers. Stel: uw dierenartspraktijk biedt 20% korting aan op de adviesprijs aan de eigen medewerkers. Samen met de korting via het Mijn Hill’s Voer programma kan de totale korting zelfs boven de 50% komen!